phone
5470 7913

Vælg den Corian farve, der passer dig

Vi er leveringsdygtige i stort set alle Corian® farver og kan rådgive dig om, hvilke farver der egner sig bedre til hårdt slid end andre. Corian® findes i mange forskellige varianter, som giver friheden til at arbejde med utraditionelle sammensætninger. Farvepaletten opdateres løbende med nye farver, der matcher tidens trend. Se hele udvalget af farver nedenfor.

En god tommelfingerregel er, at skrammer og ridser ses tydeligere på mørke og kraftigt pigmenteret farver end på de lysere og mere nistrede Corian® farver. Derfor anbefaler vi, at mørkere farver ikke anvendes til f.eks. køkkenbordplader, hvor overfladen udsættes for hårdt slid.

Er du i tvivl om hvordan farven – helt præcist – ser ud hjemme hos dig så bestil vores farvekatalog. Her får du et reelt stykke Corian, hvor du kan se det endelige resultat.

Corian fås i mere end 100 farver – Se dem alle her:

Corian farver

 

Kvalitetsløsninger i Corian

Dansk Interiør Design producerer kvalitetsløsninger i Corian. Kernen i vores forretning er god service, høj kvalitet og korte leveringstider. Disse værdier er vigtige for os, og vi tror på, at det gør en forskel for vores kunder.
Det siger vores kunder om os

phone
5470 7913

ÅBNINGSTIDER

Mandag – torsdag: 8-16

Fredag: 8-12

Følg os på sociale medier

Kontakt os

Dansk Interiør Design
Industrivej 20
4990 Sakskøbing

Telefon: +45 5470 7913
Mail: info@di-design.dk