Dansk Interiør Design tilbyder kvalitetsløsninger i Corian

Dansk Interiør Design er specialister i at producere eksklusive bordplader, håndvaske og anden interiør til køkken og bad i materialerne Corian og TrendCore. Derudover producerer vi kvalitetsløsninger til private virksomheder og offentlige rum, ligeledes i Corian og TrendCore. Vi samarbejder med en række virksomheder, herunder køkkenbutikker, arkitekter, designere, håndværkere og bygherrer. Kontakt os, hvis du har spørgsmål, ønsker tilbud eller andet.

Dansk Interiør Design producerer og produktudvikler i Danmark, nærmere bestemt i Sakskøbing på Lolland. Det har vi gjort siden 1998, hvor virksomheden blev grundlagt – og det gør vi stadig.

Kunderne i fokus

Kernen i vores forretning er god service, høj kvalitet og korte leveringstider. Disse værdier er vigtige for os, og vi tror på, at det gør en forskel for vores kunder. Det siger vores kunder om os.

Hos Dansk Interiør Design brænder vi for det gode håndværk og sætter en ære i at skræddersy hvert eneste projekt præcist efter vores kunders ønsker. Derfor har vi gennem årene udviklet en lang række løsninger til køkkener, badeværelser, udstillinger, hoteller, m.fl.

Corian garanti hos Dansk Interiør Designcorian garanti

Dansk Interiør Design er medlem af DuPonts™ Corian® Quality Network, hvilket betyder, at der er Corian garanti på alle vores installationer. Det er vores kunders sikkerhed for, at vi er godkendt af DuPont™ til at producere, installere, reparere og vedligeholde Corian.