Kvalitetsløsninger i Corian® og GetaCore

Dansk Interiør Design er specialister i at producere eksklusive bordplader, håndvaske og anden interiør til køkken og bad i materialerne Corian® og GetaCore. Vi samarbejder med en række virksomheder, herunder køkkenbutikker, arkitekter, designere, håndværkere og bygherrer. Kontakt os, hvis du har spørgsmål, ønsker tilbud eller andet.

Dansk Interiør Design producerer og produktudvikler i Danmark, nærmere bestemt i Sakskøbing på Lolland. Det har vi gjort siden 1998, hvor virksomheden blev grundlagt, og det gør vi stadig.

Kunderne i fokus

Kernen i vores forretning er god service, høj kvalitet og korte leveringstider. Disse værdier er vigtige for os, og vi tror på, at det gør en forskel for vores kunder. Læs her hvad vores kunder siger om os.

Vi brænder for det gode håndværk og sætter en ære i at skræddersy hvert eneste projekt præcist efter vores kunders ønsker. Derfor har vi gennem årene udviklet en lang række løsninger til køkkener, badeværelser, udstillinger, hoteller, m.fl.

Garanti på Corian®

Dansk Interiør Design er medlem af DuPonts™ Corian® Quality Network, hvilket betyder, at der er garanti på alle vores Corian®-installationer. Det er vores kunders sikkerhed for, at vi er godkendt af DuPont™ til at forhandle, producere, installere, reparere og vedligeholde Corian®.

corian garanti