Kvalitetsløsninger til køkken, bad og anden interiør

Vi har mange års erfaring med Corian® og kan hjælpe dig med at designe unikke løsninger, som passer til lige netop dit projekt. Med Corian® får du et robust og bæredygtigt produkt, der tåler at blive brugt igen og igen – i mange år. Det anvendes ofte til skræddersyede kvalitetsløsninger, som fx bordplader, vaske og vægbeklædning til køkken og bad, samt inventar i hoteller, restauranter, butikker, kliniske miljøer og meget mere.

Corian® er et lukket materiale, der ikke tager imod lugt, fugt og farve, hvilket gør det særdeles velegnet til køkkener og badeværelser. Desuden er det blødere end fx granit og har en støjdæmpende effekt, hvilket gør det til et fornuftigt valg i rum, hvor akustikken vægtes højt. Materialet er udviklet af DuPont™ og består af 75% mineraler (aluminiumhydroxid) og 25% akryl, hvilket giver et unikt kompositmateriale med en høj slidstyrke og en smuk overflade. Her kan du læse mere om, hvad Corian® er.

Hvorfor vælge Corian®?

Corian® har et eksklusivt look, høj kvalitet og en slidstyrke, der sikrer, at det holder i mange år. Stiller du krav til høj kvalitet, flot design og nem vedligeholdelse, er Corian® det perfekte valg. Materialet kan limes uden synlige samlinger, hvilket giver en flot finish og fine designdetaljer. Samtidig undgår man skarpe kanter og samlinger, hvor snavs ellers ville sætte sig fast. Materialet slibes med en speciel slibeteknik, der får overfladen til at fremstå silkeblød og eksklusiv og gør overfladen meget slidstærk og nem at holde ren.

Vedligeholdelse

Corian® er nemt at holde rent og kræver et minimum af vedligeholdelse. I den daglige rengøring af Corian®-vaske og -bordplader kan overflader tørres af med en fugtig klud. De fleste pletter og fedt kan fjernes med vand og opvaskemiddel. Tør evt. efter med en tør klud for at undgå kalkaflejringer. Ved grundigere rengøring anbefales det at bruge en speciel rengøringspakke med skuremiddel og slibepads, som er udviklet af DuPont™ Corian®. Opstår der vanskelige pletter i vaske, kan vasken fyldes med varmt vand (ikke kogende) og tilføres en opvasketablet. Lad det stå natten over og vask herefter med en børste.  Tør afslutningsvis vasken af.

Garanti

Vi er medlem af DuPonts™ Corian® Quality Network, hvilket betyder, at der er garanti på alle vores installationer. Det er din sikkerhed for, at vi er godkendt af DuPont™ til at producere, installere, reparere og vedligeholde Corian®.

Se også

Køkkenvaske

Håndvaske

Calm 820

Farver

Vedligeholdelse

Corian vedligeholdelse