Certificering

Dansk Interiør Design har arbejdet med Corian® i snart 25 år – siden 1999. Samme år opnåede vi at blive certificeret Corian®-producent. Certifikatet er udstedt af DuPont™ og er en blåstempling af deres udvalgte forhandlere og producenter.

Du kan altid finde den gældende liste over DuPont’s™ danske Quality Network-partnere her (link åbner i et nyt vindue).

Certificeret Corian®-producent

En certificeret producent er uddannet af DuPont™ og arbejder efter bestemte retningslinjer. Certifikatet er altså din sikkerhed for, at vi hos Dansk Interiør Design har materialekendskab og arbejder inden for DuPont’s™ retningslinjer for behandling og forarbejdning af Corian®.

Vi bruger og sælger kun ægte Corian®, som kommer fra DuPont’s™ fabrikker. Når du køber Corian® hos os, er du desuden med til at sikre, at vi bibeholder arbejdspladser og kendskab i Danmark, da vores produktion ligger i Danmark.

Ægte DuPont™ Corian® forhandles med sikkerhed kun af certificerede producenter, så vær opmærksom på certificeringen – det er din sikkerhed for, at du ikke ender med et kopiprodukt.

Vores specialisering er bl.a. inden for: Inventar, restaurant, hotel, laboratorie, butiksinventar, individuelle projekter, hospital, køkken og bad.

corian quality network certificate