Bordplader skræddersyet til dit hjem

Her på siden forklarer vi lidt om Corian® som bordplade, og der er også information at finde om diverse tilbehør.

Valg af farve

Corian® fås i et utal af farver, og det kan bearbejdes i lige den størrelse og udformning, du ønsker. Se de mange farver her. I Norden sælges flest hvide bordplader, men flere og flere tør godt vove sig ud i de mørkere og mønstrede farver.

Er du i tvivl, hvilken farve du skal vælge, kan du altid kontakte os for råd og vejledning. Vi har også farveprøver liggende på de mest gængse farver, som du kan købe hos os.

En af de mange fordele ved bordplader i Corian® er de usynlige samlinger, der skaber en arkitektonisk renhed, som vi sætter stor pris på inden for den nordiske designtradition. Derudover giver de usynlige samlinger også en funktionel renhed, da en bordplade i Corian® er meget nem at holde ren.

Corian-bordplade hos privatkunde

Bordplader i Corian® har en flot finish og er nemme at vedligeholde

Praktiske og eksklusive detaljer

Corian® har en flot overflade, der føles blød at røre ved, og som samtidig er meget slidstærk. Med en køkkenbordplade i Corian® kan man skabe gode arbejdsstationer, der er nemme at rengøre, og dermed sikre, at køkkenet er mindst ligeså funktionelt, som det er flot. Vælg fx afløbsriller ved vasken, og hanehuller integreret i bordet. Alt sammen løsninger, der gør køkkenet unikt, funktionelt og nemt at vedligeholde.

Skræddersyede løsninger

Med en bordplade i Corian® får du en flot, speciallavet designløsning, der passer perfekt ind i alle hjørner og kanter af køkkenet. Er der fx synlige rør i køkkenet, kan de omkranses af bordpladen med usynlige samlinger. På den måde udnyttes pladsen bedst muligt og er samtidig nemt at holde rent.

Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvilke løsninger du kan få i dit hjem, i virksomheden, i butikken, eller hvor end du vil have sat det op. Vi kan hjælpe dig med alle typer løsninger på bordplader; fra køkkenborde, arbejdsstationer og skriveborde til stole, plader til badmøbler og meget andet.

Du kan selv vælge tykkelse på din Corian®-plade ud fra nogle standarddimensioner, læs mere her.

Quooker: Den kogende vandhane

Vi er forhandler af Quooker, så ønsker du en Quooker i din nye Corian®-bordplade, så sig til ved prisforespørgsel. Med en Quooker får du kogende vand direkte fra hanen. Vi kan lave hul til Quookeren i bordpladen, hvor du ønsker den placeret. Se udvalget af Quooker her.

Udvalgt tilbehør

Køkkenvaske

Forkant 1, 24mm

Forkanter