Bordplader skræddersyet til dit hjem

Corian® fås i et utal af farver, og det kan bearbejdes i lige den størrelse og udformning, du ønsker. Se de mange farver her

I Norden sælges flest hvide bordplader, men tager du længere sydpå, bruges de mørkere og mønstrede farver lige så ofte.

Er du i tvivl, hvilken farve du skal vælge, kan du bestille vores farvekatalog. Her har du mulighed for at tage en reel Corian-prøve og se, hvordan lyset i dit rum påvirker overfladen.

En af de mange fordele ved bordplader i Corian er de usynlige samlinger, der skaber en arkitektonisk renhed, som vi sætter stor pris på inden for den nordiske designtradition. Derudover giver de usynlige samlinger også en funktionel renhed, da en bordplade i Corian simpelthen er nemmere at holde ren.

Bordplader i Corian har en flot finish og er nemme at vedligeholde.

Få et tilbud på en Corian bordplade

Eksklusive bordpladedetaljer

Corian har en flot overflade, der føles blød at røre ved, og som samtidig er meget slidstærk. Med en køkkenbordplade i Corian kan man skabe gode arbejdsstationer, der er nemme at rengøre, og dermed sikre, at køkkenet er mindst ligeså funktionelt, som det er flot. Vælg fx afløbsriller ved vasken, hanehuller integreret i bordet eller stålstænger direkte i Corian-pladen. Alt sammen løsninger, der gør køkkenet unikt, funktionelt og nemt at vedligeholde.

Skræddersyede løsninger

Med en Corian-bordplade får du en flot, speciallavet designløsning, der passer perfekt ind i alle hjørner og kanter af køkkenet. Er der fx synlige rør i køkkenet, kan de omkranses, hvorefter Corian limes uden synlige samlinger. På den måde udnyttes bordpladsen bedst muligt og er samtidig nemt at holde rent.

Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvilken løsning du kan få i dit hjem, i virksomheden, i butikken, eller hvor du ellers vil have sat det op. Vi kan hjælpe dig med alle typer løsninger – fra køkkenborde, arbejdsstationer og skriveborde til stole, badeværelsesborde og meget andet.

Du kan selv vælge tykkelse på din Corian-plade ud fra nogle standarddimensioner.

Quooker – Den kogende vandhane

Med en Quooker får du kogende vand direkte fra hanen. Vi kan lave hul til Quookeren i bordpladen, hvor du ønsker den placeret. Se udvalget af Quooker her.

Integreret oplader i bordpladen

Er du også træt af alle de grimme ledninger til opladning af de forskellige mobile enheder? Få indlejret en mobiloplader i din eksisterende eller nye Corian-bordplade.

Galleri

Se større billeder ved at klikke på dem.

Udvalgt tilbehør

Køkkenvaske

Kanter

Forkant 1, 24mm

Oplader

Quooker

Se priser eller bestil et tilbud