phone
5470 7913

Corian bordplader skræddersyet til dit drømmekøkken

Corian bordplader fås i mere end 100 farver og i lige præcis den størrelse og udformning du ønsker.

Corian Glacier White Absolute Beige Corian Sienna Brown Corian Stratus Corian Diamond Blue Corian Blooming Green Corian Imperial Yellow
Hvide farver Beige farver Brune farver Grå og sorte farver Blå farver Grønne farver Røde og gule farver

(Klik på farven for at se flere farver)

Her i Norden sælger vi mest bordplader i hvide farver, men tager du længere sydpå udføres Corian bordplader lige så ofte de mørkere farver.

Er du i tvivl om hvilken farve du skal vælge kan du altid bestille vores farvekatalog hjem. Her får du muligheden for at tage en reel Corian prøve og se hvordan lyset i dit rum påvirker overfalden.

En af de fantastiske fordele ved bordplader i Corian er de usynlige samlinger der skaber en arkitektonisk renhed som vi især sætter stor pris inden for den nordiske designtradition. Derudover giver de usynlige samlinger også en funktionel renhed, da et Corian køkken simpelthen er nemmere at holde rent.

Corian bordplade

Corian bordplader giver altså både en flot finish og en nem vedligeholdelse.

  Få tilbud på en Corian bordplade

 

Eksklusive bordpladedetaljer med Corian

Corian har en flot overflade, der føles blød at røre ved, men som samtidig er meget slidstærk. Med en Corian køkkenbordplade kan man skabe gode arbejdsstationer, der er nemme at rengøre og dermed sikre, at køkkenet er mindst ligeså funktionelt, som det er flot. Vælg fx afløbsriller ved vasken, hanehuller integreret i bordet eller stålstænger direkte i Corian pladen. Alt sammen løsninger, der gør køkkenet unikt og nemt at vedligeholde.

 

Skræddersyede løsninger i Corian

Med en Corian bordplade får man en flot, speciallavet designløsning, der passer perfekt ind i alle hjørner og kanter af køkkenet. Er der fx synlige rør i køkkenet, kan de omkranses, hvorefter Corian limes uden synlige samlinger. På den måde udnyttes bordpladsen bedst muligt og samtidig er det nemt at holde rent.

Det er kun fantasien der sætter grænser for hvilken løsning du kan få i dit hjem, i virksomheden, i butikken eller hvor du ellers vil have sat det op. Vi kan hjælpe dig med alle typer løsninger – lige fra køkkenborde, arbejdsstationer til skrivebordsborde, stole, badeværelsesborde og meget andet.

Vi har hjulpet i alle typer hvor Corian er det foretrukne valg. Du kan selv vælge tykkelse på din Corian plade ud fra nogle standard dimensioner.

 

Quooker – kogende vand i hanen

Med en Quooker får du kogende vand direkte fra hanen. Vi monterer Quookeren direkte i bordpladen, dér hvor du ønsker den placeret. Se udvalget af Quookers.

Integreret oplader i bordpladen

Er du også træt af alle de grimme ledninger til opladning af de forskellige mobile enheder? Få indlejret en mobiloplader i din eksisterende eller nye Corian bordplade.

 

Galleri med Corian bordplader

Vil du se større billeder? Klik på et af dem

 

Udvalgt tilbehør

 • Køkkenvaske

  corian-koekken

 • Forkanter

  forkant-corian-bordplade

 • Bagkanter

  bagkant-corian-bordplade

 • Mobiloplader

  bagkant-corian-bordplade

 

  Få tilbud på en Corian bordplade

Kvalitetsløsninger i Corian

Dansk Interiør Design producerer kvalitetsløsninger i Corian. Kernen i vores forretning er god service, høj kvalitet og korte leveringstider. Disse værdier er vigtige for os, og vi tror på, at det gør en forskel for vores kunder.
Det siger vores kunder om os

phone
5470 7913

ÅBNINGSTIDER

Mandag – torsdag: 8-16

Fredag: 8-12

Følg os på sociale medier

Kontakt os

Dansk Interiør Design
Industrivej 20
4990 Sakskøbing

Telefon: +45 5470 7913
Mail: info@di-design.dk