Vi tilbyder

Alle angivne priser på denne side er fra-priser og vurderes efter den individuelle sag

Rådgivning

Vi er altid åbne for nye ideer og rådgiver altid vores kunder på bedst mulige vis. Der findes ikke to ens projekter, og derfor er det vigtigt, at du får den rette rådgivning til lige præcis dit projekt. Vi tilbyder rådgivning omkring produkter, farvevalg, montering og vedligeholdelse, så vores kunder får mest mulig glæde af den færdige løsning. Uanset om du gerne vil have et tilbud på et konkret projekt eller er interesseret i at tale nærmere om din idé, er du velkommen til at kontakte os.

Opmåling

Det kræver erfaring og præcision at måle op til udvikling af løsninger i Corian® eller GetaCore, og derfor tilbyder vi at stå for opmåling af dit projekt. Corian® og GetaCore er 100% tilpasset væggen.

Opmåling koster fra kr. 1.800,- ekskl. moms / kr. 2.250,- inkl. moms.

Levering og montering

Vi er kendte for vores korte leverings- og monteringstider. Derfor kan du forvente at få din skræddersyede løsning leveret og monteret til tiden – og selvfølgelig i den høje kvalitet, som kendetegner vores forretning. Montering af både Corian® og GetaCore kræver, at materialet har stuetemperatur for at kunne monteres korrekt. Derfor har vi opvarmede biler, der sikrer, at materialet har den rigtige temperatur, så vi kan gå i gang med montering med det samme, vi ankommer på monteringsadressen. På den måde slipper du for unødig ventetid og får samtidig en optimal løsning, helt som aftalt. Normalvis skal vi bruge 10-15 arbejdsdage fra opmåling til levering/montering. Der kan forekomme længere leveringstid, men dette oplyses inden bestilling.

Levering og montering koster fra kr. 3.900,- ekskl. moms / kr. 4.875,- inkl. moms.

Vedligehold og reparation

Vi tilbyder oppudsning og reparation af Corian®- og GetaCore-overflader. Ved ridser efter længere tids brug kan du få et tilbud på en oppudsning, som får overfladen til at fremstå som ny. Ved større ridser eller skader i Corian®- eller GetaCore-overflader kan du kontakte os for rådgivning og tilbud på reparation. Brug vores kontaktformular og indsæt et billede af skaden/skaderne.

Oppudsning koster fra kr. 1.500,- ekskl. moms / kr. 1.875,- inkl. moms.
Reparation af revne i bordplade koster fra kr. 3.600,- ekskl. moms / kr. 4.500,- inkl. moms.
Reparation af hak i bordplade koster fra kr. 1.800,- ekskl. moms / kr. 2.250,- inkl. moms.

Læs mere om og se eksempler på reparationer her.

Produktion

Vi har specialiseret os i at forarbejde både Corian® og GetaCore, og vores medarbejdere har mange års erfaring i produktionen. Derfor er vores løsninger altid af højeste kvalitet. Projekter i Corian® og GetaCore producerer vi i Danmark, og vi er stolte af vores håndværk. Projekter i Silestone og Dekton produceres på Cosentino‘s fabrik i Spanien.