Dekton®

Hvad er Dekton®?

Dekton® er et keramisk materiale. Det produceres af en eksklusiv partikelsintringsproces: Elementer som porcelæn, glas og kvarts kombineres for at skabe et yderst modstandsdygtigt og praktisk ikke-porøst materiale.

Materialets holdbarhed og modstandsdygtighed overfor ridser, pletter, termiske chok og ultraviolette stråler gør det til et enestående produkt til både indendørs og udendørs brug.

Dekton-plader er i rå-format fra 320 x 144 cm, men ved tilskæring mindskes størrelsen en smule. Tykkelsen på pladerne varierer fra 0,4 til 3 cm.

Farver i Dekton®

Dekton kommer i mange forskellige farver med forskellige overfladeteksturer. Du kan se alle de eksisterende farver på Dekton’s egen hjemmeside her. Husk at filtrere efter Dekton.

Dekton® er yderst modstandsdygtig overfor UV-stråler og har en fabelagtig farvefasthed, hvorfor det ikke falmer med tiden. Det gør Dekton® til et rigtig godt valg til anvendelse både indendørs og udendørs.

Overfladen på en Dekton®-plade er meget modstandsdygtig overfor ridser. Dine husholdningsredskaber vil ikke ridse overfladen, men det er alligevel anbefalingen at benytte sig af fx skærebrætter for at skåne bl.a. knive.

Overfladen er modstandsdygtig overfor pletter fra almindelig brug og kemikalier takket være den lave porøsitet. Selv pletter fra fx kaffe, vin og rust kan snildt rengøres.

Du kan placere varme gryder og pander direkte på din Dekton®-bordplade uden at skade overfladen, da den er særdeles modstandsdygtig overfor høje temperaturer.

Dekton® er den ideelle overflade til områder, som er meget anvendte; om det er bordplader, gulve eller sågar facader, så er overfladen meget modstandsdygtig overfor slitage og vil holde sin finish gennem hele sin levetid.

Selvom temperaturen går fra varme til ekstrem kulde holder din Dekton®-bordplade. Den er nemlig modstandsdygtig overfor termiske chok.