phone
5470 7913
Date
Mar 23, 2015

Valget faldt på Corian, da Frost & Fnug skulle have en bordplade, som kunne rumme 70 huller til lækre toppings, der passer til deres yoghurt-is. Dansk Interiør Design har produceret Corian bordpladen, der er tegnet af Over Byen Arkitekter.

Corian bordplade til Frost & Fnug butik

Hos Frost & Fnug i Aarhus laver de yoghurt-is af økologisk mælk. Til isen hører et stort udvalg af toppings, der bl.a. består af chokolade, frugt, nødder, lakrids, m.m. som er præsenteret på én lang række.

For at få plads til det store udvalg af toppings i deres nye butik havde Frost & Fnug brug for én stor bordplade, der kunne have plads til 70 skåle og som var nem at gøre ren. Derfor faldt valget på Corian til bordpladen i deres butik, der både er nem at rengøre og hvor der kunne fræses huller i lige præcis den størrelse, der var behov for.

Dansk Interiør Design har produceret den store Corian bordplade, der rummer alle de mange toppings. Løsningen er designet af Over Byen Arkitekter.

 

Se flere cases til inspiration

 


Kvalitetsløsninger i Corian

Dansk Interiør Design producerer kvalitetsløsninger i Corian. Kernen i vores forretning er god service, høj kvalitet og korte leveringstider. Disse værdier er vigtige for os, og vi tror på, at det gør en forskel for vores kunder.
Det siger vores kunder om os

phone
5470 7913

ÅBNINGSTIDER

Mandag – torsdag: 8-16

Fredag: 8-12

Følg os på sociale medier

Kontakt os

Dansk Interiør Design
Industrivej 20
4990 Sakskøbing

Telefon: +45 5470 7913
Mail: info@di-design.dk