Kvalitetsløsninger til køkken, bad og anden interiør

Vi har mange års erfaring med GetaCore® (som vi også kalder TrendCore) og kan producere gode, praktiske løsninger i et slidstærkt materiale, der kan skræddersyes til alle typer design- og indretningsopgaver. Det egner sig særligt godt til køkkenbordplader og håndvaske til badeværelser. GetaCore® fås i 10 mm. tykke plader, og vi forhandler 2 hvide nuancer: TCG-white og TCC-white.

Vi har produceret mange flotte løsninger i GetaCore® og kan også hjælpe dig med at opnå det rette design til dit projekt.

Hvad er GetaCore®?

GetaCore® er et kompositmateriale og blev lanceret i år 2000 i Tyskland. Det er et massivt materiale, der består af akryl og bauxit, hvilket giver en høj slidstyrke samt en behagelig overflade. GetaCore® kan samles uden synlige samlinger og tåler op til 120 graders varme. Samtidig er det nemt at rengøre og tåler de fleste husholdningsprodukter uden opløsningsmiddel. Materialet tager ikke imod lugt, fugt og farve, og skulle der ske skade, kan pladen poleres op, så den igen fremstår som ny. GetaCore® er sammensat af flere forskellige bestanddele, hvoraf de to primære er Aluminiumtrihydrate (ATH, aluminium hydroxide) samt bindemidlet Acryl (PMMA, polymethyl methacrylate).

Vedligeholdelse

GetaCore® er nemt at holde rent og kræver et minimum af vedligeholdelse. I den daglige rengøring af GetaCore®-vaske og -bordplader kan overflader tørres af med en fugtig klud. De fleste pletter og fedt kan fjernes med vand og opvaskemiddel. Tør evt. efter med en tør klud for at undgå kalkaflejringer. Ved grundigere rengøring anbefales det at bruge en speciel rengøringspakke med skuremiddel og slibepads, som kan købes hos Dansk Interiør Design. Opstår der vanskelige pletter i GetaCore®-vaske, kan vasken fyldes med varmt vand (ikke kogende) og tilføres en opvasketablet. Lad det stå natten over og vask herefter med en børste. Afslut med at tørre vasken af. Find vores vedligeholdelsesguide her.