Skræddersyede løsninger i GetaCore®

GetaCore® er et slidstærkt materiale, der kan skræddersyes til alle typer design- og indretningsopgaver og egner sig særligt godt til køkkenbordplader og håndvaske til badeværelser. GetaCore® fås i 10mm. tykke plader og findes i fire forskellige farver – to ensfarvede hvide og to sort-nistrede.

Vi har produceret mange flotte løsninger i GetaCore® og kan også hjælpe dig med at opnå det rette design til dit projekt. Det siger vores kunder om os.

Kontakt os

Hvad er GetaCore®?

GetaCore® blev lanceret i år 2000 i Tyskland og er et massivt materiale, der består af akryl og bauxit, hvilket giver en høj slidstyrke samt en behagelig overflade. GetaCore® kan samles uden synlige samlinger (de lyse farver) og tåler op til 120 graders varme. Samtidig er det nemt at rengøre og tåler de fleste husholdnings produkter uden opløsningsmiddel. Materialet tager ikke imod lugt, fugt og farve, og skulle der ske skade kan pladen poleres op så den igen fremstår som ny. GetaCore® er sammensat af flere forskellige bestanddele, hvoraf de to primære er Aluminiumtrihydrate (ATH ) – aluminium hydroxide samt bindemiddelet Acryl (PMMA) polymethyl methacrylate.

Vedligeholdelse af GetaCore®

GetaCore® er nemt at holde rent og kræver et minimum af vedligeholdelse. I den daglige rengøring af GetaCore®-vaske og -bordplader kan overflader tørres af med en fugtig klud. De fleste pletter og fedt kan fjernes med vand og opvaskemiddel. Tør evt. efter med en tør klud for at undgå kalkaflejringer. Ved grundigere rengøring anbefales det at bruge en speciel rengøringspakke med skuremiddel og slibepads, som kan købes hos Dansk Interiør Design. Opstår der vanskelige pletter i GetaCore®-vaske, kan vasken fyldes med varmt vand (ikke kogende) og tilføres en opvasketablet. Lad det stå natten over og vask herefter med en børste. Afslut med at tørre vasken af.

Download GetaCore-bestillingsseddel
TCG_White

GetaCore® TCG-white

TCC_White

GetaCore® TCC-white