Vi tilbyder

Rådgivning

Vi er altid åbne for nye ideer og rådgiver altid vores kunder på bedst mulige vis. Der findes ikke to ens projekter og derfor er det vigtigt, at du får den rette rådgivning til lige præcist dit projekt. Vi tilbyder rådgivning omkring produkter, farvevalg, montering og vedligeholdelse, så vores kunder får mest mulig glæde af den færdige løsning. Uanset om du gerne vil have et tilbud på et konkret projekt eller er interesseret i at tale nærmere om din idé, så er du velkommen til at kontakte os.

 

Opmåling

Det kræver erfaring og præcision at måle op til udvikling af løsninger i Corian eller TrendCore, og derfor tilbyder vi at stå for opmåling af dit projekt. Derved får vi de helt præcise mål at arbejde ud fra i produktionen, og samtidig sikrer vi, at du får det ønskede slutresultat, der holder i mange år.

 

Produktion

Vi har specialiseret os i at forarbejde både Corian og TrendCore og alle vores medarbejdere har mange års erfaring i produktionen. Derfor er Dansk Interiør Designs løsninger altid af højeste kvalitet. Vi producerer alle opgaver i Danmark og er stolte af vores håndværk.

 

Levering & montering

Vi er kendte for vores korte leverings- og monteringstid. Derfor kan du forvente at få din skræddersyede løsning leveret og monteret til tiden – og selvfølgelig i den høje kvalitet som kendetegner vores forretning. Montering af både Corian og TrendCore kræver, at materialet har stuetemperatur for at kunne monteres korrekt. Derfor har vi opvarmede biler, der sikrer, at materialet har den rigtige temperatur, så vi kan gå i gang med montering med det samme, når vi ankommer på monteringsadressen. På den måde slipper du for unødig ventetid, og får samtidig en optimal løsning helt som aftalt.

Vi leverer og monterer på hele Sjælland og i Sydsverige.

 

Vedligeholdelse & reparation

Vi tilbyder oppolering og reparation af Corian og TrendCore overflader. Ved ridser efter længere tids brug kan du få et tilbud på en oppolering, der får overfladen til at fremstå som ny. Ved større ridser eller skader i Corian eller TrendCore overflader kan du kontakte os for rådgivning og tilbud på reparation.