Valg af farve til din Corian-bordplade

Corian® fås i mange forskellige nuancer, så sæt kulør på tilværelsen med indretning i farver. En Corian®-bordplade er ikke-porøs og smudsafvisende, hvilket gør den let at rengøre og ideel til brug i forbindelse med bl.a. fødevaretilberedning. En Corian®-bordplade er også holdbar og nem at opfriske, fordi det er gennemfarvet. Corian®-solid surface har lave VOC-niveauer, hvorfor bordplader i Corian® er ugiftige og ikke allergifremkaldende for mennesker.

Når det kommer til valg af farve, kan der være flere faktorer, der spiller ind:

  • Hvad skal din Corian®-plade bruges til?
  • Hvilken farve er dine skabe?
  • Hvad har du af farver i rummet?
  • Hvilke farver kan du godt lide?

Se alle de eksisterende Corian®-farver på Corian®’s egen hjemmeside her.

Vores mest solgte farve er Glacier White, som er ren hvid i farven. Glacier White er en meget taknemmelig farve, både at arbejde med og vedligeholde.

Ensfarvede mørke bordplader uden nister eller mønster, som fx Deep Nocturne eller Deep Espresso, anbefales ikke til køkken eller bad, hvor bordpladen udsættes for daglige belastninger. Der er risiko for, at ridser vil afgive et lysere skær end selve bordpladen, hvorfor de synes tydeligere end på fx en farve som Glacier White.

Ved ensfarvede bordplader uanset nuance og uden nister eller mønster, fx Pearl Gray, er der også en risiko for, at samlinger kan synes synlige, da den lim, som pladerne samles med, kan afgive et lysere eller mørkere skær end farven på bordpladen.

Sammenlign de mange forskellige farver ved at trykke på filtrene nedenfor: