Indbyggede skabe til badeværelse

Indbyggede badskabe

Alle vores indbyggede badskabe produceres på vores værksted beliggende i Sakskøbing. Et indbygget skab er placeret mellem 2 vægge og har dermed ikke frie/synlige sider. De snedkerbyggede badskabe produceres på bestilling og efter mål, som passer lige netop ind i dit hjem. Skabet er færdigsamlet, når du får det fra os, så alt du selv skal gøre er at sætte det op.

Har du ikke allerede en bordplade til dit badskab, kan du hos os købe en Corian®-bordplade med håndvask, som passer til dit skab. Du kan læse mere om Corian® her og se vores vaskesortiment her.

Vores badskabe fås med fingertappede skuffer i massiv egetræ. Du kan vælge push to open-beslag eller blot en udfræsning i skuffen, som fungerer som greb. Hvis du ønsker greb i fx messing eller andre materialer, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Korpus på vores frithængende badskabe er alle efterpudset i hånden for at få en flot finish, og hver enkelt skab bliver eftergået for at sikre vores altid gode kvalitet.

Vores frithængende badskabe er udført i sort melamin og med massive egetræskanter. by lollik-logoet på siden af den fingertappede egetræsskuffe er vores kvalitetsstempel – læs mere om by lollik her.